Om Oss - Vanningssystem Blumat
x

Handlekurv

# Kvalitet laget i Østerrike

Blumat-produkter produseres i Telfs, Østerrike.

 

Blumat kan se tilbake på over 50 års bedriftshistorie, og er nå en ledende produsent av vanningssystemer for innendørs- og balkongplanter. Blumat har helt fra starten av valgt å utvikle sine egne produkter og siden introduksjonen av Tropf-Blumat-systemet har selskapet fokusert utelukkende på plantevanningssystemer.

Vi har vært tro mot denne spesialiseringen, og brenner nå for vannbesparende og behovsbasert vanning. Vår erfaring og ekspertise garanterer produkter av høy kvalitet som varer lenge.

80 +
Total Project
# SPØRSMÅL OG SVAR

Ofte Stilte Spørsmål.

I tidsstyrte systemer styres vannutslippet av en datamaskin, og en forhåndsinnstilt vannmengde blir alltid dispensert på et bestemt tidspunkt. Plantens plassering (eksponering for sollys, nåværende nivå av jordfuktighet) eller hvor mye vann hver enkelt plante har behov for, er ikke tatt i betraktning. Tropf-Blumat reagerer kun på jordens fuktighetsnivå.

Nei, la alltid vanntilførselen være på. Hvis regnet forsyner planten din med en tilstrekkelig mengde vann, vil ikke Tropf-Blumat bidra med noe vann.

Til å begynne med vil ingenting skje. Men er vanntilførselen avbrutt over et lenger tidsrom, kan røttene trekke alt vannet ut av sensoren. Da vil luft komme inn i systemet og ventilen vil ikke lenger åpne. I dette tilfellet fyller du opp Tropf-Blumat på nytt.

Nei, Tropf-Blumat er kun designet for lokalisert dryppvanning. Du trenger et vanningssystem designet for å dekke et stort område for plenen din (sprinkleranlegg, regnvåpen osv.).

# KONTAKT MED OSS
Lurer du på noe angående våre produkter? Vi svarer gjerne på dine spørsmål, og kan gi deg en estimert pris på produktet du er interessert i.Bare send oss en melding i skjemaet nedenfor med alle spørsmål du har.


  # Våre attester

  Hva sier folk?

  Jeg tester for tiden urtesystemet hjemme, og jeg må si at det er fantastisk! Til nå har jeg måttet vanne basilikumen annenhver dag, de resterende urtene annenhver dag, og nå må jeg bare se en gang i blant for å se om jeg fortsatt har vann i karet og tilsette om nødvendig.

  Anders

  Dryperne er fantastiske. Jeg har brukt sett i flere år. Surfinas på terrassen vannes fantastisk. De fungerer godt i tunnelen under tomatene. Jeg anbefaler til alle. Du kan forlate hagen i noen dager, alt blir vannet av seg selv. Han bruker også flytende gjødsel i en gravitasjonstank. Det er verdt å kjøpe!!!!

  Vibeke

  Blumat er en flott ting. Først etter noen dagers bruk, da jeg la merke til at jeg ikke trenger å gjøre noe med blomstene, satte jeg pris på denne enheten. Veldig praktisk – hos oss fungerer den koblet til kranen, så den er helt vedlikeholdsfri.

  Marius